Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mercek-23 Operasyonlarında 2 Bin 269 Silah Ele Geçirildi

Mercek-23 Operasyonlarında 2 Bin 269 Silah Ele Geçirildi

Türkiye genelinde 81 ilde gerçekleştirilen "Mercek-23" operasyonları kapsamında, 2 bin 269 silah ele geçirilirken, 2 bin 439 şüpheli hakkında işlem yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona katılan güvenlik güçlerini tebrik ederek, suç odaklarına karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mercek-23 Operasyonlarında 2 Bin 269 Silah Ele Geçirildi

Türkiye, son günlerde geniş çaplı operasyonlarla silah kaçakçılığı ve ruhsatsız silah taşıma suçlarına karşı ciddi bir mücadele yürütüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Mercek-23" adı verilen bu operasyonlar hakkında bilgi verdi. 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bu operasyonlarda, 2 bin 269 silah ele geçirildiğini ve 2 bin 439 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıkları ve İl Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen Mercek-23 operasyonu, ülke genelinde büyük yankı uyandırdı.

Aramalarda çok sayıda ruhsatsız silahın ele geçirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 2 bin 439 şüpheli üzerinde yapılan işlemlerle ilgili de önemli detaylar paylaştı.

Bu operasyonlar, suç odaklarına karşı yürütülen mücadelenin bir parçası olarak öne çıkıyor.

Güvenlik Güçlerine Tebrikte Bulundu İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyona katılan tüm güvenlik güçlerini tebrik ederek, bu tür operasyonların süreceğinin altını çizdi.

Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ruhsatsız silah temin edenleri bir bir yakalayıp adalete teslim etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, suç odaklarına karşı verilen mücadelenin, halkın dua ve desteğiyle aralıksız süreceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik'te korkunç c*nayet!

Serik'te korkunç c*nayet!