Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Maraş'ta Korkunç Cinayet: 14 Yaşındaki Genç Babasını Balta ile Öldürdü

Maraş'ta Korkunç Cinayet: 14 Yaşındaki Genç Babasını Balta ile Öldürdü

Kahramanmaraş'ta 14 yaşındaki bir çocuk kendisini döveceğini iddia ettiği babasını balta ile kafasına vurarak öldürdü. Soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maraş'ta Korkunç Cinayet: 14 Yaşındaki Genç Babasını Balta ile Öldürdü

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, 14 yaşındaki H.B., babası Ahmet Bakacak'ı (58) başına balta ile vurarak öldürdü. Olay, 19 Aralık gece saatlerinde Geben Mahallesi'nde gerçekleşti. Ahmet Bakacak, evin alt katındaki ahırda ölü olarak bulundu. İnceleme sonucunda, Bakacak'ın başına aldığı darbe sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Jandarma, olayın ardından geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bakacak'ın evinde yapılan incelemede, yiyeceklerle birlikte bir şırıngada zirai ilaç tespit edildi. Bu durum, aile üyelerinde şüphe oluşturdu. Jandarma ekipleri, olay sırasında evde yalnız olan H.B.'yi şüpheli olarak belirledi. Genç, cinayeti itiraf etti Jandarma tarafından dün sabah gözaltına alınan H.B., sorgusunda suçunu itiraf etti. Genç, "Babam bana hakaret ve küfür etti. Beni kızgın demir ile dövecekti. Ben de balta ile kafatasına 2 defa vurarak öldürdüm" ifadelerini kullandı. H.B., tutuklanırken, cinayetin işlendiği esnada kullanılan balta ise evin 400 metre ilerisindeki çöp konteynerinde bulundu.

Ahmet Bakacak'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Geben Mahallesi'nde toprağa verildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da TOKİ Konutları Hızla İlerliyor Gözler Ocak Ayında

Adana'da TOKİ Konutları Hızla İlerliyor Gözler Ocak Ayında