Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manisa'da Orman Yangını 4. Gününe Girdi: Müdahale Devam Ediyor

Manisa'da Orman Yangını 4. Gününe Girdi: Müdahale Devam Ediyor

Manisa'nın Gördes ilçesinde başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle Salihli'nin dört mahallesine yayıldı. Tedbir amacıyla mahalleler boşaltıldı ve yangınla mücadele devam ediyor. Vali Enver Ünlü, bölgedeki incelemelerini sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa'da Orman Yangını 4. Gününe Girdi: Müdahale Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Gördes ilçesi Boyalı Mahallesi mevkiinde 14 Ağustos Çarşamba günü saat 14.30 sıralarında başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak Salihli'nin Kale, Kemer, Kurttutan ve Hacıhıdır mahallelerine ulaştı. Yangın nedeniyle etkilenen bu dört mahalle tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Yangına müdahale eden ekiplerin yanı sıra köylüler de tarallar kullanarak söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Manisa Valisi Enver Ünlü, yangının 4. gününde bölgeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ünlü, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan ve Salihli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan'dan yangının mevcut durumu hakkında bilgi aldı. Yangının devam eden riskli bölgeleri arasında Salihli'nin Hacıhıdır Mahallesi ve Gölmarmara'nın Yunuslar ve Çamköy mahalleleri bulunuyor.

Gbasrtfn

Müdahale Çalışmaları Devam Ediyor

Yangınla mücadele 4. gününe girerken, ekiplerin hem havadan hem de karadan mücadelesi aralıksız devam ediyor. Yangının kontrol altına alınması için yapılan çalışmalar sürüyor.

Bfdv

Brfc

Fbd

Rsfg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Yaşlı Çiftin Evinin Balkonunda Başlayan Yangın Korku Dolu Anlar Yaşattı

Antalya'da Yaşlı Çiftin Evinin Balkonunda Başlayan Yangın Korku Dolu Anlar Yaşattı