Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta feci kaza: Yaralılar var

Manavgat'ta feci kaza: Yaralılar var

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir virajda kontrolü kaybeden otomobil, 15 metre yükseklikten aşağı düştü. Yaralılar var.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta feci kaza: Yaralılar var

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir virajda kontrolü kaybeden otomobil, 15 metre yükseklikten aşağı düştü ve 4 kişi yaralandı.

Kaza Antalya-Konya D-687 Karayolu Meydiğin Mahallesi’nde gerçekleşti. Ramazan Ateş yönetimindeki 42 FN 486 plakalı otomobil, Konya istikametinde giderken virajı dönemedi ve 15 metrelik yamaçtan yuvarlandı. Kazanın duyulması üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi geldi.

Kazada sürücü Ramazan Ateş ile yolcular Ayşe Ateş, Sabriye Aydemir ve Ayşem Ateş, ekipler tarafından araçtan çıkarılarak Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza yerine gelen Beydiğin Mahalle Muhtarı Süleyman Duman, D-687 Karayolu’nda sık sık kaza olduğunu söyleyerek, “30 Ağustos’ta aynı noktada yaşanan kazada yol kenarındaki bariyerler kırıldı. 2,5 aydır yerine konulmadı ve bugün de bu araç aynı yerden düştü. Yetkililerden bu bariyerleri bir an önce yapmalarını istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de Motodrag Yarışları Heyecanı

Kepez’de Motodrag Yarışları Heyecanı