Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat’ta Alkollü Sürücü 16 Yaşındaki Genci Yaraladı

Manavgat’ta Alkollü Sürücü 16 Yaşındaki Genci Yaraladı

Antalya, Manavgat’ta meydana gelen bir trafik kazasında, alkollü olduğu belirlenen bir sürücünün park halindeki motosiklete çarpması sonucu 16 yaşındaki bir genç yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Alkollü Sürücü 16 Yaşındaki Genci Yaraladı
KAYNAK: İHA

Antalya, Manavgat’ta meydana gelen bir trafik kazasında, alkollü olduğu belirlenen bir sürücünün park halindeki motosiklete çarpması sonucu 16 yaşındaki bir genç yaralandı. Kazanın ardından sürücüye 6 bin 439 TL para cezası kesildi ve ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Kaza Anı ve Sonrası

Kaza, Yayla Mahallesi, Remzi Güven Caddesi’nde meydana geldi. Şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Recep Kahraman’ın kullandığı 07 LHF 86 plakalı TOFAŞ marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, park halinde bulunan ve üzerinde Ramazan Aydın’ın oturduğu 07 LOR 44 plakalı motorlu bisiklete ve 34 FSH 470 plakalı kamyonete çarptı.

Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazada, motorlu bisikletin üzerinde oturan Ramazan Aydın yaralandı. Aydın, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alkollü Sürücüye Cezai İşlem

Kazanın ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan kontrolde, otomobil sürücüsünün 2.95 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye 6 bin 439 TL para cezası uygulandı ve sürücü belgesine 6 aylığına el konuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turunç Masa 10. yılını geride bıraktı

Turunç Masa 10. yılını geride bıraktı