Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kuşadası'nda Korkunç Civalı Muska Olayı! 1'i Çocuk 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı!

Kuşadası'nda Korkunç Civalı Muska Olayı! 1'i Çocuk 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı!

Kuşadası'nda nazardan koruması amacıyla takılan civalı muskanın açılması sonucu, 14 yaşındaki çocuk ve ona yardım eden annesiyle birlikte bir kadın civa zehirlenmesine maruz kaldı. Üç kişi hastaneye kaldırılırken, AFAD ekipleri evde özel temizlik çalışması başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuşadası'nda Korkunç Civalı Muska Olayı! 1'i Çocuk 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı!
KAYNAK: İHA

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşanan olay, Ege Mahallesi'nde büyük bir korkuya neden oldu.

14 yaşındaki S.B. isimli çocuk, nazardan korunmak amacıyla boynunda taşıdığı muskayı merak edip açtığında, içindeki civa çocuğun üzerine döküldü. Bu beklenmedik durum, evde bulunan diğer kişileri de etkiledi.

Anne ve Yardım Eden Kadın da Etkilendi

S.B.'nin üzerine dökülen civadan etkilenen sadece çocuk değildi. Oğluna yardım etmek isteyen annesi P.B. ve evde bulunan M.K. isimli kadın da dökülen civayı temizlerken zehirlendi. Durumu fark eden ev sakinleri, hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi.

Sağlık Ekipleri Özel Kıyafetlerle Müdahale Etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, civa zehirlenmesinin tehlikesi nedeniyle özel kıyafetlerle müdahalede bulundu. 14 yaşındaki çocuk, annesi ve M.K. isimli kadın hızla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye sevk edilen 3 kişinin tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

AFAD Ekipleri Evde Temizlik Çalışması Başlattı

Olayın ardından dökülen maddenin civa olduğunun kesinleşmesi üzerine, Aydın AFAD ekipleri de hemen adrese yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan AFAD ekipleri, özel yöntemler kullanarak evde temizlik çalışması başlattı. Civa zehirlenmesi riskine karşı yapılan bu temizlik, çevreye daha fazla zarar verilmemesi için titizlikle yürütüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de suç makinelerine dronlu operasyon: 63 kişi yakalandı

Mersin'de suç makinelerine dronlu operasyon: 63 kişi yakalandı