Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Koyunları kaldırımda kesmişti! Adana Valiliği'nden o iddialara yanıt geldi

Koyunları kaldırımda kesmişti! Adana Valiliği'nden o iddialara yanıt geldi

Adana’da kaldırıma dizdiği küçükbaş hayvan kesen kasabın görüntüleri gündeme oturmuştu. O kasaba ceza kesilirken, haber yasağı getirildiği iddiası Adana Valiliği tarafından yalanlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adana Valiliği, 12 Haziran'da küçükbaş hayvanların sokak ortasında kesimi olayıyla ilgili basın açıklaması yayımladı. Açıklamada, çeşitli sosyal medya hesapları ve internet ortamında olayla ilgili gerçek dışı iddiaların yer aldığına dikkat çekildi. Valilik, konu hakkında çıkan haberlere erişim engeli alındığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

A W225968 01-1

Valilikten Yapılan Açıklama

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında ve bazı basın yayın organlarında yer alan, ilimiz Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde bir kasabın dükkan önünde gıda güvenilirliği ve hijyen standartlarına uymayacak şekilde kaçak ve usulsüz hayvan kesimi yaptığı görüntülerle ilgili olarak iş yeri sahibi İ. H. Ş.'ye çeşitli cezalar uygulanmıştır. Zabıta ekiplerince kaldırım işgalinden 977 TL, kaçak kesimden 2 bin 20 TL, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince ise kesimhane dışında kaçak kesimden 146 bin TL cezai işlem uygulanmış, işletme mühürlenmiş ve iş yerinde bulunan etler imha edilmiştir. Olayla ilgili 12 Haziran 2024 tarihinde basın açıklaması yapılmıştır.'

A W232459 01

Ne Olmuştu? 

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi’nde bir kasap kaldırımda kaçak hayvan kesimi yapmış, o görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü,  İl Tarım Müdürlüğü ve Seyhan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri o adrese baskın yaptı. İşyeri sahibi İbrahim Halil Ş. (19) zabıta ekiplerince kaldırım işgalinden 977 TL, kaçak kesimden 2 bin 20 TL ve İl Tarım Müdürlüğü ekiplerince 146 bin TL para cezası uygulandı. İşyerine toplamda 148 bin 977 TL para cezası kesildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esra Erol'a Gündem Olmuştu! Ali Dalyan Dolandırıldığı Sevgilisinin Akrabaları Tarafından Antalya'da Saldırıya Uğradı!

Esra Erol'a Gündem Olmuştu! Ali Dalyan Dolandırıldığı Sevgilisinin Akrabaları Tarafından Antalya'da Saldırıya Uğradı!