Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Korkulu rüyaları olan Çaki’ye uy*şturucu tacirleri Antalya'da fena tosladılar

Korkulu rüyaları olan Çaki’ye uy*şturucu tacirleri Antalya'da fena tosladılar

Antalya’da narkotik dedektör köpeği Çaki ile yapılan uy*şturucu operasyonunda 9 kilo 110 gram kokain, bir miktar esr*r ile Alanya ilçesinde 131 bin sentetik ecza hap ve bir miktar metamfe*amin ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İHA

İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince il genelinde uy*şturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla, uy*şturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve grupların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Alanya ilçesinde durdurulan araç içerisinde yapılan aramada; 131 bin sentetik ecza hap ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

İl merkezinde yapılan operasyonlarda narkotik dedektör köpeği Çaki ile yapılan aramada ise 9 kilo 110 gram koka*n, bir miktar esr*r, 4 adet silah, 4 adet şarjör, 45 adet dolu fişek, yüklü miktarda para olmak üzere toplamda 131 bin uy*şturucu hap ve 9 kilo 200 gram narkotik madde ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmaların aynı kararlılıkla aralıksız bir şekilde devam edeceği bildirildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit olan yiğitlerimizin yürek burkan hikayesi ortaya çıktı. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için

Şehit olan yiğitlerimizin yürek burkan hikayesi ortaya çıktı. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için