Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da Eski Eşin Yakınları İş Yerine Satırlı Sopalı Baskın Yaptı

Konya'da Eski Eşin Yakınları İş Yerine Satırlı Sopalı Baskın Yaptı

Konya'da yaşanan olayda eski eşin yakınları tarafından darp edilen ve iş yerinde bıçaklanan bir kişi, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle olayın detaylarını ortaya çıkardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Eski Eşin Yakınları İş Yerine Satırlı Sopalı Baskın Yaptı
KAYNAK: İHA

Konya'da yaşanan bir olayda, Emrullah A. isimli bir kişi, eski dini nikahlı eşi F.U.'nun yakınları tarafından arkadaşının iş yerinde darp edilerek bıçaklandı. Olay, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Dün sabah saatlerinde Konya'nın merkez Karatay ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesindeki bir sanayi sitesinde meydana gelen olayda, Emrullah A. ile eski eşi arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından, F.U.'nun yakınları Emrullah A.'nın bulunduğu sanayi sitesine gitti ve burada Emrullah A.'yı darp etti. Emrullah A., olayın şiddetlenmesi üzerine arkadaşının iş yerine sığındı ancak burada da saldırıya uğradı ve bıçaklandı.

Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olay anı, iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Emrullah A.'nın koşarak iş yerine sığınması, darp eden grubun iş yerini basarak kavganın çıktığı, bıçaklanma ve iş yerinin camlarının kırılması görülüyor.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olayın ardından ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Emrullah A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Satırlı, Sopalı Baskın2

Şüpheliler Yakalandı

Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı tespit edilen şüphelileri Kazım D., Cafer D. ve Mehmet Akif D.'yi gözaltına aldı.

İş Yeri Sahibi Konuştu

Olayla ilgili konuşan iş yeri sahibi Halil Arslan, yaşanan kavgadan haberi olmadığını ve kendi iş yerinin basılarak mağdur olduğunu belirtti. Arslan, "Olayla hiçbir ilgimiz yoktu, sadece arkadaşım buraya sığındı. Tek suçumuz buydu" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Yılında Hangi İllerden Arsa Alınır? Yatırımlık Arsa Yerleri

2024 Yılında Hangi İllerden Arsa Alınır? Yatırımlık Arsa Yerleri