Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ev Anahtarını Kopyalayan Hırsızlar 197 Bin 600 Dolar ve 400 Gram Altın Çaldı

Ev Anahtarını Kopyalayan Hırsızlar 197 Bin 600 Dolar ve 400 Gram Altın Çaldı

Tuzla’da bir eve giren hırsız, evde bulunan 197 bin 600 dolar nakit para ile 400 gram altını çaldı. Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ev Anahtarını Kopyalayan Hırsızlar 197 Bin 600 Dolar ve 400 Gram Altın Çaldı
KAYNAK: İHA

Tuzla’da bir eve giren hırsız, evde bulunan 197 bin 600 dolar nakit para ile 400 gram altını çaldı. Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerden birinin, müştekinin yakın arkadaşı olduğu ve arkadaşından ödünç aldığı arabasının anahtarlığında bulunan ev anahtarını kopyaladığı ortaya çıktı.

A W246672 01

Hırsızlık Olayı ve Polis Çalışmaları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Temmuz tarihinde Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde bulunan bir evden 197 bin 600 dolar nakit para ile 400 gram altının çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan incelemelerde, olay günü şüpheli bir kişinin kendisini şapka ile kamufle ederek elindeki poşetle eve girdiği, yaklaşık bir saat sonra evden ayrıldığı belirlendi. Şüphelinin bir sokakta ticari taksiye bindiği ve daha sonra başka bir araca geçerek hızla uzaklaştığı tespit edildi.

A W246672 02

Arkadaşının Ev Anahtarını Kopyalamış

Araştırmalar sonucunda, müşteki şahıs ile yakın arkadaş olan F.B.'nin, eczaneye gitmek için müştekiden arabasının anahtarını istediği, araba anahtarında ev anahtarının da bulunduğu anlaşıldı. Şüpheli F.B.'nin, ev anahtarını kopyaladıktan sonra geri verdiği tespit edildi. F.B.'nin kopyaladığı anahtarları eşi Y.E.B.'ye verdiği ve birlikte M.B. ile olayı planladıkları ortaya çıktı. M.B.'nin anahtarla eve girerek hırsızlık yaptığı, ardından Y.E.B.'nin kullandığı araçla olay yerinden uzaklaştıkları belirlendi.

A W246672 04

3 Şüpheli Tutuklandı

11 Temmuz tarihinde, şüpheliler Y.E.B. ve F.B. evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulamada, çalınan ziynet eşyalarını paylaştıkları ve kendi paylarını altın ve dolara çevirdikleri öğrenildi. 12 Temmuz’da M.B. de yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 kilo 90 gram altın ile 139 bin TL ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından, şüpheliler adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin rahat tavırlarla binaya giriş ve çıkış anları dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANSTOP, Başkan  Uysal’ı ziyaret etti

ANSTOP, Başkan Uysal’ı ziyaret etti