Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya Ereğli’de Öğrenci Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 11 Yaralı

Konya Ereğli’de Öğrenci Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 11 Yaralı

Konya Ereğli’de öğrenci servisi ile kamyonetin çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralılar Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya Ereğli’de Öğrenci Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 11 Yaralı

Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazası, öğrenci servisi ile kamyonetin çarpışmasıyla gerçekleşti. Kaza, akşam saatlerinde yaşandı ve her iki araç da yarıştığı noktada kesişen yollarda seyir halindeydi.

Şehit Ramazan Okuyucuoğlu Caddesi’nden Anafartalar Caddesi istikametine seyir halinde olan lise öğrencilerini taşıyan servis aracı ile İsmet Paşa Caddesi’nden Yeni Karaman Yolu istikametine seyir halinde olan kamyonet arasındaki çarpışma sonrasında, olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine taşınarak tedavi altına alındı. Kazada toplamda 11 kişi yaralandı. Bu yaralılar arasında servis aracındaki 8 kişi ve kamyonette bulunan 3 kişi yer alıyor. Özellikle çarpışmanın şiddetiyle servis aracının ön bölümünde ve kamyonetin yan tarafında ciddi hasarlar oluştu.

Konya’da Öğrenci Servisi Ile Kamyonet Çarpıştı3

Tahkikat ve Soruşturma Süreci

Kaza sonrasında, yetkililer olayla ilgili detaylı bir tahkikat başlattı. Hem servis aracının sürücüsü E.Ç. hem de kamyonetin sürücüsü N.A. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluları belirlemek adına soruşturma devam ediyor.

Konya’da Öğrenci Servisi Ile Kamyonet Çarpıştı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Havalar Isınmaya Başladı: İkinci Cemre Suya Düştü

Havalar Isınmaya Başladı: İkinci Cemre Suya Düştü