Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Komşusunun boğazını kesip bileziklerini çalan sanığa 15 yıl hapis talebi

Komşusunun boğazını kesip bileziklerini çalan sanığa 15 yıl hapis talebi

Beyoğlu'nda, 66 yaşındaki komşusu Mevlüde Aluçlu'nun kolundaki bileziği yağmalayıp boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen 27 yaşındaki sanık Baran Ünal'ın davasında mütalaa açıklandı. Kasten öldürme ve konutta silahla yağma suçlarından müebbet ile 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Komşusunun boğazını kesip bileziklerini çalan sanığa 15 yıl hapis talebi
KAYNAK: İHA

Beyoğlu'nda, 66 yaşındaki komşusu Mevlüde Aluçlu'nun kolundaki bileziği yağmalayıp boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen 27 yaşındaki sanık Baran Ünal'ın davasında mütalaa açıklandı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Baran Ünal, Mevlüde Aluçlu'nun müşteki ailesi ve tarafların avukatları ile birlikte hazır bulundu.

Cumhuriyet Savcısı, Baran Ünal'ın 22 Ekim 2022 tarihinde Mevlüde Aluçlu'nun evine giderek, kolundaki bileziği zorla alıp boğazını keserek öldürdüğünü belirtti. Savcı, Ünal'ın cinayetin ardından yağmaladığı bileziği kuyumcuda bozdurduğunu ve delilleri karartmak amacıyla öldürdüğü kadına gidip sarıldığını, hatta telefonunu arayıp kendisi açarak delil üretmeye çalıştığını aktardı.

Tırnaklarını kesip alkolle yıkadı

Mütalaada, Ünal'ın iş yerine döndükten sonra panik ve tedirgin bir halde olduğu, daha sonra Aluçlu'ya ait bileziği masaya koyup bozdurmak için kuyumcu araştırdığı belirtildi. Ayrıca Ünal'ın, patronunu arayarak komşusunu öldürdüğünü ve onu görmek için izin istediği, tekrar eve giderek delilleri karartmak için Aluçlu'ya sarıldığı, tırnaklarını kestiği ve alkolle yıkadığı ifade edildi.

Duruşma ertelendi

Sanık Ünal'ın, Mevlüde Aluçlu'nun telefonunu arayarak kendisi açtığı ve cinayeti işlemediği izlenimini yaratmaya çalıştığı belirtildi. Mütalaada, Ünal'ın 'kasten öldürme' ve 'konutta silahla yağma' suçlarından müebbet ile 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Duruşmada müştekiler Mehmet Aluçlu ile Zeliha Yaman, sanık Ünal'ın cezalandırılmasını talep ettiler. Mahkeme, taraf avukatlarına savunma hazırlama süresi vererek duruşmayı erteledi.

66-yasindaki-komsusunun-bileziklerini-yagmalayip-bogazini-keserek-olduren-saniga-muebbet-ile-15-yila-kadar-hapis-talebi_77

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da şaşırtan kira fiyatları! İlçe ilçe detaylar

İstanbul'da şaşırtan kira fiyatları! İlçe ilçe detaylar