Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli'de çocuklar uyurken evi kurşunladılar!

Kocaeli'de çocuklar uyurken evi kurşunladılar!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, Nihat Ak'ın evi pompalı tüfekle tarandı. Ak, yaşadığı korku dolu anları anlatırken, aile içi çatışmanın arazi meselesi olduğunu ve kendisinin can güvenliğinin olmadığını dile getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de çocuklar uyurken evi kurşunladılar!
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, Nihat Ak adlı bir adamın evine, iddiaya göre, amcası ve kuzenleri dahil olmak üzere yakın akrabaları tarafından pompalı tüfek ve silahla ateş edildi.

Olayda şans eseri kimsenin yaralanmadığı belirtildi, ancak evin etrafında tüfek sesleri yankılandı ve olay bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Ak, olay sırasında çocuklarının evde olduğunu ve mermilerin içeri girdiğini belirtti.

Evin camı kırıldı

Olay, İlimtepe Mahallesi'nde bulunan bir sokakta gerçekleşti. Nihat Ak, gece saat 04.00 sularında silah sesleri duyduğunda penceresinden dışarı bakarak akrabalarının havaya ateş ettiğini gördüğünü iddia etti. İddiaya göre, olayın ardından evinin camı kırıldı ve saldırı büyüdü.

Jandarmaya haber verildi

Nihat Ak, yaşadıklarını anlatırken öfkesini dile getirdi ve jandarmaya haber verdiklerini söyledi. Ancak saldırıların devam ettiğini ve hatta iş yerine de saldırıldığını iddia etti. Ak, aile içi anlaşmazlığın arazi meselesi olduğunu ve kardeşlerinin kendisinden arazi ve ev istediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
20 yıldır kayıp polis için soruşturma yeniden açıldı

20 yıldır kayıp polis için soruşturma yeniden açıldı