Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli'de Barışmayı Reddeden Eşini Defalarca Bıçaklamıştı: 'Çok Seviyordum'

Kocaeli'de Barışmayı Reddeden Eşini Defalarca Bıçaklamıştı: 'Çok Seviyordum'

Kocaeli'de eşini ciddi şekilde yaralayan sanık, Yargıtay'ın bozma kararı sonrası yeniden mahkemede. Sanık pişmanlık dile getirirken, avukatı tahliye talep etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de Barışmayı Reddeden Eşini Defalarca Bıçaklamıştı: 'Çok Seviyordum'
KAYNAK: İHA

Kocaeli'de, kendisiyle barışmak isteyen eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçaklayan ve 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın verdiği bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Yeniden yargılanma süreci başlayan sanık, pişman olduğunu ifade etti ve eşinden özür diledi.

Edinilen bilgilere göre, 2021 yılında Hasan Arslan, boşanma aşamasında olduğu eşi Hasret Arslan ile barışmak için evlerine gitti. Ancak aralarında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesiyle Hasan Arslan, eşini bıçaklayarak ciddi şekilde yaraladı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi, yaralı eş hastaneye kaldırıldı ve saldırgan tutuklandı.

Sanığın İfadesi

Yeniden hakim karşısına çıkan Hasan Arslan, olay günü eşini barışmak için ziyaret ettiğini ancak yaşananların ardından büyük bir pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Sanık, eşini ve çocuklarını çok sevdiğini ve yaptıklarından dolayı özür dilediğini belirtti. Ayrıca, eşiyle cezaevindeyken boşandığını ve uzun süredir tutuklu olduğunu ifade ederek tahliye talebinde bulundu.

Savunmanın Ardından Karar

Sanık avukatı, müvekkilinin öldürme kastı olmadığını ve yaralama suçundan yargılanması gerektiğini savundu. Adli tıp raporlarının da bu yönde olduğunu belirten avukat, müvekkilinin tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti ise tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya Milli Takımı hazırlık maçlarının kadrosu belli oldu

Almanya Milli Takımı hazırlık maçlarının kadrosu belli oldu