Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli Dilovası'nda Meydana Gelen Tır Kazası Sonucu Sürücü Ağır Yaralandı

Kocaeli Dilovası'nda Meydana Gelen Tır Kazası Sonucu Sürücü Ağır Yaralandı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir tır, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve devrildi. Kazada ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli Dilovası'nda Meydana Gelen Tır Kazası Sonucu Sürücü Ağır Yaralandı
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tırın kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi sonucu ağır bir kaza meydana geldi. Kazada, sürücü ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Dilovası Mermerciler OSB mevkisinde Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda seyreden Müfik A. yönetimindeki 45 AKH 249 plakalı Iveco marka tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu esnada bariyerlere çarpan tır, devrilerek kaza yaptı. Kazanın etkisiyle tırın kupası parçalandı.

Tır Karşı Şeritte Devrildi

Ağır Yaralanan Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı sürücü, hastaneye kaldırıldı. Müfik A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Kazanın nedenleri ve detaylarıyla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Tır Karşı Şeritte Devrildi3

Tır Karşı Şeritte Devrildi4

Tır Karşı Şeritte Devrildi2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Çan'da mahkemeden satılık 1.094 m² arsa

Çanakkale Çan'da mahkemeden satılık 1.094 m² arsa