Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kobani Olayları dava duruşması: Demirtaş ve Yüksekdağ ses ve görüntü bilişim sistemi ile katıldı

Kobani Olayları dava duruşması: Demirtaş ve Yüksekdağ ses ve görüntü bilişim sistemi ile katıldı

Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 6-8 Ekim 2014'teki "Kobani Olayları" kapsamında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kobani Olayları dava duruşması: Demirtaş ve Yüksekdağ ses ve görüntü bilişim sistemi ile katıldı
KAYNAK: İHA

Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 6-8 Ekim 2014'teki "Kobani Olayları" kapsamında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkemede tutuklu sanıklardan Sebahat Tuncel fiziken, Gültan Kışanak ile Selahattin Demirtaş ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Eski Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın avukatı Cihan Aydın, müvekkilinin görev süresince yaptığı konuşmaların mahkemeye getirilerek hangi eylemin suç teşkil ettiğinin belirlenmesi gerektiğini ifade etti. Aydın, müvekkiline yöneltilen suçlamaların somut delillerle desteklenmediğini savunarak, Kışanak'ın kanunsuz bir şekilde 75 gündür cezaevinde tutulduğunu ileri sürdü. Aydın, müvekkilinin tutukluluğuna itiraz ederken, 20 farklı konuda yapılan suçlamalara da değinerek tahliye talebinde bulundu. Ayrıca, reddi hakim talebinde bulunan avukat, mahkemenin duruşmayı uzatmak amacıyla yapılan talepleri reddettiğini belirtti.

Mahkeme heyeti, reddi hakim talebini bu gerekçeyle reddederken, duruşmaya ara verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’e Büyük Spor Yatırımı

Kepez’e Büyük Spor Yatırımı