Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kırmızı ışıkta geçmenin bedelini ağır ödedi

Kırmızı ışıkta geçmenin bedelini ağır ödedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde  kırmızı ışık yapan otomobil sürücüsü, Atatürk Caddesinden çıkan otomobile çarpmamak için kaldırıma çıktı. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırmızı ışıkta geçmenin bedelini ağır ödedi
KAYNAK: İHA


  Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık yapan otomobil sürücüsü, Atatürk Caddesinden çıkan otomobile çarpmamak için kaldırıma çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil metal dubayı yıktıktan sonra trafik lambasının direğine çarptıktan sonra durabildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

ZİNCİRLEME İHLAL


  Kaza, Yukarı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesinde  yaşandı. Manavgat Köprüsü istikametine seyir halindeki Emre Kansu Kocabaş’ın kullandığı 43 LP 161 plakalı otomobil, Mehmet Akif Ersoy kavşağına geldiğinde, Atatürk Caddesinden gelen otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdığında kaldırıma çıkıp trafik lambasına çarptı.  Güvenlik kamerasına yansıyan kazada; otomobil sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı, yeşil ışıkta geçen otomobillerden kurtulmak için direksiyonu kırdığında kaldırımdaki sabit dubayı yıkarak trafik lambasının direğine çarptığı görüldü. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. 
                               

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da motosiklet ve araba birbirine girdi

Antalya'da motosiklet ve araba birbirine girdi