Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kaldırımda Oturan Çocuklar D*hşeti Yaşadı

Kaldırımda Oturan Çocuklar D*hşeti Yaşadı

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde bir kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda oturan dört çocuğa çarpmasıyla meydana gelen kazada, üç çocuk yaralandı. Bir çocuğun durumu ağır ve hayati tehlikesi devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaldırımda Oturan Çocuklar D*hşeti Yaşadı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul Beylikdüzü’nde kaldırımda oturan çocuklara çarpan araç, mahallede büyük paniğe neden oldu. Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, caddeden sokağa dönen kadın sürücü, kaldırımda oturan dört çocuğu fark etmeyerek onlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle üç çocuk yaralanırken, bir çocuk ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Korkunç Anlar

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücünün önce kaldırıma, ardından bir iş yerine ve son olarak da park halindeki bir araca çarparak durabildiği görülüyor. Kazanın hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri, kadın sürücüyü gözaltına aldı.

Kaldırımda Oturan Çocuklar D*hşeti Yaşadı

Yaralı Çocuklardan Biri Ağır Yaralı

Kazadan sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan çocukları hızla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Ameliyata alınan çocuğun hayati riski sürerken, diğer iki çocuğun vücutlarında kırıklar olduğu belirtildi. Bu çocukların tedavisi hastanede sürüyor.

Tanıklar Yaşananları Anlattı

Kazaya tanıklık eden esnaf Mahmut Çelilli, “Bir kadın caddeden sokağa dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda oturan çocuklara çarptı. 4 çocuktan biri kaçıp kendini kurtardı ama 3’üne araba çarptı. 2’si hafif yaralı ama birinin durumu ağır olduğunu öğrendim. Sağlık ekipleri geldi hemen, çocukları hastaneye götürdü. Sürücünün durumu da iyi değildi zaten, kendinde değildi. Çocukların ailesi de bayağı feryat etti, ağladılar” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB Kılıflı Dolandırıcılık! Vals Sanat Merkezi'nde Büyük İddia

MEB Kılıflı Dolandırıcılık! Vals Sanat Merkezi'nde Büyük İddia