Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş KEDİSİ ÖLEN KADIN VETERİNERİ DARP ETTİ

KEDİSİ ÖLEN KADIN VETERİNERİ DARP ETTİ

Ankara'da meydana gelen olayda A.K. isimli bir kadın veterinerde tedavi gören kedisi ölüne ortalığı birbirine kattı. 4 arkadaşı ile kliniği basan kadın veteriner hekim Ceren Eroğlu'ya saldırdı. Saldırı sonrası ifade vermeye giden A.K. serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Ankara'da klinikte tedaviye alınan kedi 4 gün sonra ölünce A.K., kedisinin ölümünden sorumlu tuttu. Kliniği 4 arkadaşıyla basıp veteriner hekim Ceren Eroğlu'nu darbedip, eşyaları dağıtan A.K., görevliler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay güvenlik kamerasına yansırken A.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"DAHA SANA NELER YAPACAĞIM"

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda A.K.'nin Eroğlu'nu darbetmesi ve eşyaları dağıtması görüldü. A.K.'nin Eroğlu'nu darbederken "Seni rezil ederim. Seni boğarım. Bekle ben sana daha neler yapacağım. Demek öyle, al sana klinik" diyerek tehditler savurdu. Eroğlu'nun şikayeti üzerine polis merkezine götürülen A.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

kediii

ÖNCE TEHDİT, SONRA DARP

Ankara'nın Çankaya ilçesinde önceki gün Ceren Eroğlu'nun sahibi olduğu veteriner kliniğinde, A.K. isimli bir kadın erken doğum yapan kedisi 'Victoria'yı enfeksiyon kaptığı için veteriner kliniğine götürdü. Ceren Eroğlu, kedinin erken doğum yapması ardından üst solunum yolu enfeksiyonu kaptığını, müdahale etmelerine rağmen hayvanı kurtaramadıklarını söyledi. Kedinin sahibine bunu anlattıklarını belirten Eroğlu, "Önce telefonda arkadaşımı tehdit ettiler. Ardından ben kliniğe geldikten sonra 5 kişi geldiler. Durumu kedinin sahibini, durumu anlatmak üzere muayene odasına aldım. Ama beni hiç dinlemeden üstüme saldırdı. Önce tokat attı, sonra darbetti. Ardından klinikteki eşyaları fırlattı. O kaosun ortasında arkadaşlarıma polisi aramalarını söyledim. Sonrasında beraber karakola gittik. Şikayetçi olduk; ama bu anda polisin hiçbir yaptırımı olmadı" dedi.

CENGİZ SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEPREMZEDELER GENÇLİK KAMPINDA MORAL BULUYOR

DEPREMZEDELER GENÇLİK KAMPINDA MORAL BULUYOR