Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kayseri'de İstemeye Gittiği Kızın Abisini Silahla Vurdu

Kayseri'de İstemeye Gittiği Kızın Abisini Silahla Vurdu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde gerçekleşen kız isteme sırasında çıkan silahlı kavga, büyük bir paniğe neden oldu. Olayda bir kişi yaralanırken, polis ekipleri soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'de İstemeye Gittiği Kızın Abisini Silahla Vurdu
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, kız isteme esnasında yaşanan silahlı kavga büyük paniğe neden oldu.

Olay, Kayabaşı Mahallesi'nde 102. Sokak üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, kız istemeye giden Y.T. adlı kişi ile aile arasında aniden çıkan bir tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı bir kavgaya dönüştü.

Pompalı Tüfekle Yaralandı

Tartışmanın büyümesi üzerine, Y.T., yanında getirdiği pompalı tüfek ile istemeye geldiği kızın abisi F.G.'ye ateş açtı. Olayda F.G. sırt kısmına isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaşanan panikle birlikte, Y.T. kaçarak çevrede bulunan bir eve sığındı.

Olay Yerine Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Haber verilmesi üzerine, olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı F.G., olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aynı zamanda, kaçan Y.T. polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından, polis ekipleri soruşturma başlattı. Yaşanan bu talihsiz olayın detayları üzerinde titizlikle durulurken, kavganın sebepleri henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 20 Nisan 2024 Cumartesi

Antalya nöbetçi eczane 20 Nisan 2024 Cumartesi