Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kayseri'de Bayramda Korkunç 2 Cinayet

Kayseri'de Bayramda Korkunç 2 Cinayet

Kayseri'nin Sarız ilçesinde bir kadın eşini bıçaklayarak öldürüldü, Kocasinan ilçesinde ise çıkan bir kavgada bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'de Bayramda Korkunç 2 Cinayet
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Sarız ilçesine bağlı İmirza Mahallesi'nde korkunç bir olay meydana geldi. 62 yaşındaki T.A., henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden eşi N.A. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesi sonucunda T.A., eşini bıçakladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri hemen olay yerine geldi. Ancak ne yazık ki, N.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri de olay yerinde inceleme başlattı ve T.A.'yı gözaltına aldı.

Kocasinan'da Ölümcül Kavga

Kocasinan ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Cenap Şahabettin Sokak'ta da bir başka korkunç olay yaşandı. Aralarında uzun süredir devam eden husumet olduğu iddia edilen H.H.A.E.A. (26), O.İ. ve M.İ. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve H.H.A.E.A. bıçakla yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılan H.H.A.E.A., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektrik ve doğalgaz zammı kapıda

Elektrik ve doğalgaz zammı kapıda