Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kaybolan Narin Güran’ın Tutuklanan Amcasının İfadesi Ortaya Çıktı

Kaybolan Narin Güran’ın Tutuklanan Amcasının İfadesi Ortaya Çıktı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ın amcası Salim Güran, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Güran, ifadesinde suçlamaları reddetti ve delillerin henüz toplanmamış olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaybolan Narin Güran’ın Tutuklanan Amcasının İfadesi Ortaya Çıktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde arkadaşlarıyla evine dönerken kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Narin Güran’ın amcası Salim Güran (46), gözaltındaki sorgusunun ardından sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Güran, tutuklanma talebiyle nöbetçi 3. Sulh Ceza Sorgu Hakimliğine çıkarıldı.

Savcılıktaki 3,5 saatlik sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi 3. Sulh Ceza Sorgu Hakimliğine sevk edilen Salim Güran, suçlamaları reddetti. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, ifadesinde 550 dönüm sulu araziye sahip olduğunu ve çiftçilikle uğraştığını belirtti. Aynı zamanda 2 dönemdir köy muhtarlığı yaptığı bilgisini verdi. Güran, Narin’in kaybolduğu gün sabah erken saatlerde köyün altındaki tarlada çalıştığını, öğleden sonra Diyarbakır’a gidip çocuklarına kıyafet aldığını ve akşam saatlerinde pamuk tarlasına döndüğünü ifade etti.

Narin’in aracına binmediğini belirtti

Güran, aracının kapılarını her zaman açık bıraktığını ve Narin’in aracına binmediğini belirtti. Ayrıca, olay günü ıslak mendil almadığını ve Narin’in araca binmediğini söyledi. Ancak, aracında Narin’e ait DNA örneğinin bulunması ve telefonundaki arama kayıtları ile Whatsapp yazışmalarının silinmesi, ifadelerdeki çelişkiler soruşturmayı karmaşık hale getirdi.

“Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve Çocuğu kasten öldürmek” suçlarından tutuklandı

Salim Güran, ifadesinde, Narin’in kaybolmasının ardından hemen arama faaliyetlerine katıldığını ve köyde şüpheli araçların bulunması üzerine hızla olay yerine gittiğini söyledi. Kayıp yeğeninin kendisini suçlamadığını ve olayı kimin yaptığını bilmediğini belirtti. Ancak, sorgu hakimliği, çelişkili ifadeler ve toplanmamış deliller nedeniyle Güran’ın “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” ve “Çocuğu kasten öldürmek” suçlarından tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, suçun katalog suçlardan olduğu, cezanın alt ve üst sınırları dikkate alındığında şüphelinin kaçma ihtimalinin kuvvetli olduğu ve adli kontrol tedbirlerinin yetersiz kalacağı gerekçesiyle tutuklanmasına hükmetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Otomobil Yan Yattı: İki Kişi Hafif Yaralandı

Antalya'da Otomobil Yan Yattı: İki Kişi Hafif Yaralandı