Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kastamonu'da Arkadaşını Bıçakladıktan Sonra Balkondan Aşağıya Attı

Kastamonu'da Arkadaşını Bıçakladıktan Sonra Balkondan Aşağıya Attı

Kastamonu'da yaşanan kavgada bir şahıs bıçaklanarak ağır yaralandı ve balkondan atıldı. Polis, şüpheliyi gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kastamonu'da Arkadaşını Bıçakladıktan Sonra Balkondan Aşağıya Attı
KAYNAK: İHA

Kastamonu'da meydana gelen olayda, İran uyruklu B.D. ile Afganistan uyruklu Mustafa N.K. arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İnönü Mahallesi'nde yaşanan olayda, tartışmanın büyümesi üzerine B.D., elindeki bıçakla Mustafa N.K.'yi yaraladı.

Ardından, panikle olay yerinden kaçan şüpheli, balkona çıkardığı Mustafa N.K.'yi üçüncü kattan aşağıya attı. Balkondan düşen Mustafa N.K. ağır yaralandı.

Vatandaşlar Olayı Bildirdi, Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı şahıs, acil bir şekilde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Önce Bıçakladı, Ardından Balkondan Aşağıya Attı2

Şüpheli Gözaltına Alındı, Soruşturma Başlatıldı

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, B.D.'yi suç aleti olan bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. B.D.'nin eşi olduğu ve olaya karıştığı belirlenen evdeki kadın da polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da bir haftada 579 kişi yakalandı

Antalya'da bir haftada 579 kişi yakalandı