Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kastamonu'da 19 Yıl Sonra Çözülen Cinayet: Katil Zanlıları Yakalandı

Kastamonu'da 19 Yıl Sonra Çözülen Cinayet: Katil Zanlıları Yakalandı

2005 yılında Kastamonu'nun Merkez ilçesi Hacıbey Köyü-Etyemez köyü yol ayrımında meydana gelen cinayette, Halil Çamyaran evine gitmek üzereyken aracında başına iki el ateş edilerek öldürülmüştü. C*nayet 19 yıl sonra çözüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kastamonu'da 19 Yıl Sonra Çözülen Cinayet: Katil Zanlıları Yakalandı
KAYNAK: İHA

2005 yılında Kastamonu'nun Merkez ilçesi Hacıbey Köyü-Etyemez köyü yol ayrımında meydana gelen cinayette, Halil Çamyaran evine gitmek üzereyken aracında başına iki el ateş edilerek öldürülmüştü. Olay yerinde vurulmuş halde ölü bulunan Çamyaran'ın katil zanlıları yıllarca bulunamamıştı.

Halil Çamyaran’ın kız kardeşi Bahriye Çamyaran Erol, 19 yıl boyunca kardeşinin katil zanlılarını aradı. Bu süre zarfında adaletin yerini bulması için mücadele eden Erol, yaşadığı süreci ve hislerini şu sözlerle anlattı: “19 yıl sonra benim zaferim, 19 yıl sonra ben yeniden doğdum. Bu hisler anlatılmaz.”

Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar sonucu, cinayeti işlediği tespit edilen H.K. ve N.T. isimli şahısların da aralarında bulunduğu beş kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden H.K. ve N.T. adli makamlarca tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan H.K.'nin Halil Çamyaran'ın kuzeni olduğu öğrenildi.

Bahriye Çamyaran Erol'un Açıklamaları

Kardeşinin katillerinin yakalanması sonrası açıklamalarda bulunan Bahriye Çamyaran Erol, Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmekte olduğunu belirtti. Erol, “Kardeşimin ölümünden beri gülemedim. Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederim. 19 yıl sonra adaletin yerini bulması beni ferahlattı" dedi.

 'Bu cinayetin peşini hiçbir zaman bırakmadım'

Erol, yaşadığı acıyı ve mücadelesini şu sözlerle ifade etti: “Katil zanlıları sadece kardeşimi değil, beni ve annemi de öldürdü. Kardeşimin ölümünün ardından yaşama sevincimi kaybettim. Bu cinayetin peşini hiçbir zaman bırakmadım. 19 yıl sonra adaletin yerini bulmasını istiyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ederim.”

'19 yıl sonra zafer benim, yeniden doğdum'

Erol, kardeşinin katil zanlılarının yakalanmasının kendisi için bir zafer olduğunu belirterek, “Devletimizle beraber bunu başardık. 19 yıl sonra zafer benim, yeniden doğdum. Bu hisler anlatılmaz” dedi. Ayrıca, cinayeti işleyen zanlıyı görmek istediğini ve ona neden kardeşini öldürdüğünü sormak istediğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da Bin 500 Yıllık Kilisede Önemli Buluntular Ortaya Çıktı

Diyarbakır'da Bin 500 Yıllık Kilisede Önemli Buluntular Ortaya Çıktı