Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kastamonu'da Yaşlı Çiftin Aracı Kundaklandı Evleri Taşlandı

Kastamonu'da Yaşlı Çiftin Aracı Kundaklandı Evleri Taşlandı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yaşlı bir çiftin otomobili, gece uyudukları sırada kundaklandı ve evlerinin camları taşlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kastamonu'da Yaşlı Çiftin Aracı Kundaklandı Evleri Taşlandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

12 Eylül tarihinde Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Yukarı Karaca Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Necmettin (70) ve Zehra (65) Siriş çifti büyük bir şok yaşadı. 

Gece saatlerinde evlerinin camları taşlanarak kırıldı ve park halindeki otomobilleri kundaklandı. Çift, sesleri duyarak uyandı ve dışarı çıktıklarında otomobillerinin alevler içinde olduğunu gördü.

Yangının Söndürülmesi ve Müdahale

Olayın farkına varan çift, kendi çabalarıyla yangını söndürmeye çalıştıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, yangına müdahale ederek otomobildeki alevleri kontrol altına aldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Çift, olayın ardından otomobilin kırılan camlarını ve yanan tavanını onarttırdı.

Çiftin Korku Dolu Anları

Necmettin Siriş, gece yaşadıkları korku dolu anları şöyle anlattı: “Sabah namazını kıldıktan sonra yatağa döndüm. Saat 05.00 civarında bir ses geldi. Hemen uyanıp dışarı çıktım ve aracın üzerindeki brandanın yandığını gördüm. Aracın camları kırılmış ve benzin deposuna alevlerin ulaşmasına çok az kalmıştı. Bu durumda patlama riski vardı.”

“Yapanın Bulunmasını İstiyoruz”

Zehra Siriş ise olayın etkilerini şu sözlerle ifade etti: “Sesleri duyunca hemen uyandık. Eşim dışarı çıktı, ben korkuyla biraz geç çıktım. Arabanın üzeri yanmış ve brandası erimişti. Bu olayın faillerinin bulunmasını istiyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
104 Samsung Çalışanı Düşük Maaşı Protesto Nedeniyle Gözaltına Alındı

104 Samsung Çalışanı Düşük Maaşı Protesto Nedeniyle Gözaltına Alındı