Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Karısını öldürüp oğlunu ağır yaralayan adam intihar etti

Karısını öldürüp oğlunu ağır yaralayan adam intihar etti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde boşanma aşamasında Bahri Göksu, eşi Kezban Göksu ile aralarında çıkan tartışmada tabanca kullanarak eşini öldürdü ve oğlu Salih Göksu'ya ağır yaralar verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karısını öldürüp oğlunu ağır yaralayan adam intihar etti
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde boşanma aşamasındaki bir çiftin yaşadığı anlaşmazlık, büyük bir faciaya dönüştü. Bahri Göksu, eşi Kezban Göksu ile aralarında çıkan tartışmada tabanca kullanarak eşini öldürdü ve oğlu Salih Göksu'ya ağır yaralar verdi. Olayın ardından Bahri Göksu, yaşadığı cinnetin etkisiyle intihar etti.

Akse Mahallesi'nde bulunan apartmanda gerçekleşen olay, çevredekilerin duyduğu silah sesleri ve ardından yapılan ihbarla polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla ortaya çıktı. Kezban Göksu'nun olay yerinde hayatını kaybetmesi, Salih Göksu'nun ise ağır yaralanması, aile dramının vahametini ortaya koydu. Bahri Göksu'nun olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Olayın ardından yeni detaylara ulaşıldı. Bahri Göksu ile eşi Kezban Göksu'nun boşanma aşamasında oldukları ve Kezban Göksu'nun bir süredir oğlu Salih Göksu'nun evinde yaşadığı belirlendi. Cinnet geçiren Bahri Göksu'nun, olayı gerçekleştirdikten sonra kendi evine giderek aynı tabanca ile intihar ettiği ortaya çıktı. Bu trajik olayın aile içindeki gerilimlerin bir sonucu olduğu düşünülüyor. Salih Göksu'nun, olayın yaşandığı sırada evinde anne ve babasından başka kimsenin bulunmadığı ifade edilirken, genç adamın ağır yaralarla hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma sürerken, aile ve çevresindeki yakınlarını kaybeden Salih Göksu'nun büyük bir travma yaşadığı gözlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe’de Lincoln dönüşü Zajc’ın geleceği belirsiz

Fenerbahçe’de Lincoln dönüşü Zajc’ın geleceği belirsiz