Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kahvehanede Meydana Gelen Kavgada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kahvehanede Meydana Gelen Kavgada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi'nde bir kahvehanede yaşanan kavgada Alparslan Yıldırım hayatını kaybetti. Kimliği belirsiz bir kişi ile yaşanan kavgada ağır yaralanan Yıldırım, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahvehanede Meydana Gelen Kavgada Bir Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Kelkit ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Aydın Doğan Caddesi'ndeki bir kahvehanede yaşanan kavgada, kimliği belirlenemeyen bir kişi ile A.P.D. arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İki kişi arasında yaşanan kargaşada, 3 çocuk babası Alparslan Yıldırım ağır yaralandı.

Alpaslan Yıldırım'a Bıçak Darbeleriyle Saldırı

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. İlçeye bağlı kahvehanede kimliği belirsiz bir kişi ile A.P.D. arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın şiddeti artarken, A.P.D. eline aldığı bıçakla tekrar kahvehaneye girmeye çalıştı. Ancak kapının kilitli olması üzerine camı kırarak içeri girmeye çalışan A.P.D.'yi engellemek isteyen Alpaslan Yıldırım, karmaşada A.P.D.'nin elinden göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yıldırım, Kelkit Devlet Hastanesine kaldırıldı.

A W197147 02

Yıldırım Kurtarılamayarak Hayatını Kaybetti

Yıldırım'ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Kalbine yakın noktadan aldığı bıçak darbeleri nedeniyle yaşamını yitiren 3 çocuk babası Alparslan Yıldırım'ın ölümü, ailesini ve çevresini derin üzüntüye boğdu.

Katil Zanlısı Yakalandı

Olayın ardından kaçan A.P.D., Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda sabah saatlerinde yakalandı. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Knidoslulardan günümüze Datça geleneği! Akdeniz'in suyu Ege Denizi ile buluştu

Knidoslulardan günümüze Datça geleneği! Akdeniz'in suyu Ege Denizi ile buluştu