Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de Suç Örgütü Operasyonu: Lider Dahil 8 Tutuklama

İzmir'de Suç Örgütü Operasyonu: Lider Dahil 8 Tutuklama

İzmir'de, Ahmet A. liderliğindeki suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de Suç Örgütü Operasyonu: Lider Dahil 8 Tutuklama
KAYNAK: İHA

İzmir'de, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucunda, Ahmet A. liderliğindeki suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. 16 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyon, örgütün suçlarını ortaya çıkarmak ve faaliyetlerine son vermek amacıyla düzenlendi.

Suç örgütü, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "Yönetmek", "Üye olmak", "Nitelikli yağma", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "Kasten yaralama" gibi suçları işlemekle suçlanıyor. Özellikle mağdurları ortak olma vaadiyle kandırarak suçlarına karıştıkları belirtilen şüpheliler arasında, plakası kapalı araçla kaçırılan mağdurları alıkoydukları ve silahla tehdit ettikleri olaya karışan 6 şahıs da bulunuyor.

İzmir’de Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi2Operasyon sırasında araç içinde alıkoydukları mağdurlarla birlikte yakalanan şüphelilerden Ahmet A. liderliğindeki 8 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda 4 tabanca, 66 fişek ve muhtelif sayıda uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi. Suç örgütüne üye olduğu iddia edilen 3 şahıs daha gözaltına alındı. Operasyon sonucunda suç örgütü çökertilerek faaliyetlerine son verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Clippers Mavericks'i 120-111 yenerek galibiyet serisini sürdürdü

Clippers Mavericks'i 120-111 yenerek galibiyet serisini sürdürdü