Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de PK*'nın Avrupa Yapılanması Üyesi Yakalandı

İzmir'de PK*'nın Avrupa Yapılanması Üyesi Yakalandı

İzmir'de, PK*'nın Avrupa yapılanması içerisinde yer aldığı tespit edilen bir örgüt üyesi, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanarak tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de PK*'nın Avrupa Yapılanması Üyesi Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, PK*/K*K/Y*G/P*D Sil*hlı Ter*r Örgütü'ne yönelik başarılı bir operasyona imza attı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, ter*r örgütünün Avrupa yapılanması içerisinde aktif olarak görev aldığı tespit edilen bir örgüt üyesinin, İzmir'deki adresi belirlendi.

Şengal'den İzmir'e Uzanan Ter*r Bağlantısı

İzmir'de gözaltına alınan şüphelinin, Irak'ın Şengal bölgesinde faaliyet gösterdiği ve PK*'nın Avrupa yapılanması içerisinde yer aldığı ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin yürüttüğü titiz operasyon sayesinde, şüpheli şahıs dün kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Tutuklama Kararı Çıktı

Gözaltına alınan örgüt üyesi, İzmir İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon, ter*r örgütünün yurtdışındaki bağlantılarını çökertme noktasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK’dan IBAN numaralı SMS uyarısı!

SGK’dan IBAN numaralı SMS uyarısı!