Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de Hayvan Katliamı!

İzmir'de Hayvan Katliamı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Armutlu Hayvan Barınağı'nda yaşanan vahşet iddiaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de Hayvan Katliamı!
KAYNAK: İHA

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Armutlu Hayvan Barınağı'nda yaşanan vahşet iddiaları gündemi sarsmaya devam ediyor. İddialara göre, belediye görevlileri tarafından onlarca köpek acımasızca katledildi. Bu korkunç olay, cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerle ortaya çıktı.

Aw169038 01 (1)

İddialara Göre Ne Yaşandı?

Kemalpaşa Belediyesi'ne bağlı Armutlu Hayvan Barınağı'nda yaşanan olayın detayları dehşete düşürüyor. İddialara göre, belediye görevlileri tarafından barınağa bakım yapılmadığı gerekçesiyle köpeklere zehirli maddelerin karıştırıldığı belirtiliyor. Barınakta bulunan çok sayıda köpeğin cansız bedenleriyle birlikte, belediye çalışanlarının da kameralara yansıdığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Aw169038 02 (1)

Nasıl Ortaya Çıktı?

Olayın ortaya çıkışı ise oldukça çarpıcı. Armutlu Hayvan Barınağı'nda yaşanan vahşet, olay yerinde bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedilmesiyle gün yüzüne çıktı. Görüntülerde, yerde hareketsiz yatan köpeklerin yanı sıra, belediye görevlilerinin de bulunduğu ve köpekleri öldürdüğü iddia edilen anlar yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yemen'in Mocha Kentinde Bir Gemiye Füze Saldırısı Gerçekleşti

Yemen'in Mocha Kentinde Bir Gemiye Füze Saldırısı Gerçekleşti