Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Konak'ta Taksi Şoförüne Saldırı: Şüpheli Yakalandı

İzmir Konak'ta Taksi Şoförüne Saldırı: Şüpheli Yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde bir taksi şoförüne yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte detayları ortaya çıktı. Şüpheli yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Konak'ta Taksi Şoförüne Saldırı: Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İHA

10 Şubat 2024 tarihinde, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Ferahlı Mahallesi 3513 Sokak'ta yaşanan olayda, genç bir taksi şoförü, aracına aldığı kadın müşteriyle birlikte saldırıya uğradı.

35 T 5201 plakalı taksinin şoförü Kaya Özel (23), kendisine işaret eden bir kadını aracına aldıktan sonra ilerlemeye başlamış, ancak aracın arkasından gelen bir şahıs tarafından saldırıya uğramıştı. Öldüresiye darp edilen genç taksici, yaşadığı saldırı sonrasında polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Kadının Sevgilisi Çıktı

Şüpheli Yakalanarak Gözaltına Alındı

Olayın ardından harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, şahsın kimliğini tespit etti. Araca binen kadın müşterinin sevgilisi olduğu iddia edilen M.A. (26), Bornova’da saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. M.A. ifade için emniyete götürüldü.

Kadının Sevgilisi Çıktı2

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Olayı Kaydetmişti

Meydana gelen saldırı anı, takside bulunan araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Kaya Özel'in aracına bir kadın müşteriyi aldığı, kadının "durma, devam et" dediği, daha sonra kadının inmek için kapıya yöneldiği ve bu sırada taksi sürücüsünün durduktan sonra saldırıya uğradığı görüntülere yansıdı.

Kadının Sevgilisi Çıktı3 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Tekerlek Kazası: Sürücü Yaralandı

Manavgat'ta Tekerlek Kazası: Sürücü Yaralandı