Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul'da Kuyumcu Cin*yeti: Altınları Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

İstanbul'da Kuyumcu Cin*yeti: Altınları Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

İstanbul Sultangazi'de kuyumcuyu öldürüp altınlarını gasp eden 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da Kuyumcu Cin*yeti: Altınları Gasp Eden Zanlılar Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul Sultangazi'de kuyumculuk yapan Mohammad Moshmh (38), iş yerini kapatıp evine dönerken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırganlar, kuyumcunun taşıdığı altınları gasp ederek olay yerinden kaçtı.

4 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.00 sıralarında, 50. Yıl Mahallesi'nde yaşanan olayda, Mohammad Moshmh evine gitmek üzereyken saldırıya uğradı. Saldırganlar, kuyumcunun taşıdığı altın dolu çantayı gasp ettikten sonra kayıplara karıştı. Ağır yaralanan kuyumcu, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kardeşinin İfadesi Olayı Aydınlattı

Cinayet sonrası, Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Mohammad Moshmh'nin kardeşi H.M.'nin ifadesine başvuruldu. H.M., ağabeyiyle birlikte işlettikleri kuyumcu dükkanını saat 20.45 sıralarında kapattıklarını ve Mohammad Moshmh'nin her akşam olduğu gibi bir miktar altını çantasında yanına aldığını belirtti. Kardeşi H.M., ağabeyini evine bıraktıktan kısa bir süre sonra aldığı telefonla olay yerine döndüğünü ve altın dolu çantanın kayıp olduğunu fark ettiğini ifade etti.

Gasp Edilen Altınlar Zanlıların Evinde Bulundu

Polis, güvenlik kamerası görüntüleri yardımıyla zanlıların kimliklerini belirledi. Sultangazi'deki adreslere yapılan operasyonlarda Özel Harekat Polisleri de görev aldı. Düzenlenen baskınlarla 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren iki zanlının evlerinde yapılan aramada, gasp edilen altınlar ele geçirildi. Polis merkezinde ifadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de 2 Çocuk Babası Ailevi Sorunlar Nedeniyle İntih*r Etti

Denizli'de 2 Çocuk Babası Ailevi Sorunlar Nedeniyle İntih*r Etti