Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul ve Yalova'da Dev Narkoçelik-30 Operasyonu

İstanbul ve Yalova'da Dev Narkoçelik-30 Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Yalova'da gerçekleştirilen "Narkoçelik-30" operasyonları kapsamında İran'dan gelen 1 ton 549 kilogram met*mfetaminin ele geçirildiğini ve 8 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul ve Yalova'da Dev Narkoçelik-30 Operasyonu
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Yalova’da düzenlenen "Narkoçelik-30" operasyonlarının detaylarını açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonlar kapsamında İran’dan gelen 1 ton 549 kilogram met*mfetamin maddesinin ele geçirildiğini ve 8 şüphelinin yakalandığını belirtti. Bu başarı, Türkiye'nin uy*şturucuyla mücadeledeki kararlılığının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Operasyonların, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirildiği bildirildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ve Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar sonucunda, İstanbul ve Yalova illerinde "Narkoçelik-30" operasyonları düzenlendi.

240 kilogram me*mfetamin ele geçirildi

Yapılan incelemelerde, organize suç örgütünün İran’dan emdirme yöntemiyle Türkiye’ye gönderdiği uyarıcı maddeleri ayrıştırmak ve imal etmekle görevli uzman kişilerin İstanbul’a gönderildiği tespit edildi. Bu kişilerin, uy*şturucu maddeleri Yalova’daki çiftlik evine yerleştirerek uyarıcı madde üretimine başladıkları belirlendi. İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda 240 kilogram me*mfetamin ele geçirildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın desteğiyle, Yalova’nın Altınova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 ton 259 kilogram sıvı halde met*mfetamin, 50 kilogram kristal halde met*mfetamin ve 77 kilogram ara kimyasal madde ele geçirildi. Bu başarılı operasyonlar sonucunda toplamda 1 ton 549 kilogram met*mfetamin ve 77 kilogram ara kimyasal madde ele geçirilirken, 8 şüpheli de yakalandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Yerlikaya Edirne'de Uy*şturucuyla Mücadeledeki Başarıları Değerlendirdi

Ali Yerlikaya Edirne'de Uy*şturucuyla Mücadeledeki Başarıları Değerlendirdi