Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul Esenyurt'ta Alkollü Motosiklet Kazasında 1 Ölü

İstanbul Esenyurt'ta Alkollü Motosiklet Kazasında 1 Ölü

İstanbul Esenyurt'ta alkollü iki kişinin bulunduğu motosikletin yaptığı kaza sonucu ağır yaralanan sürücü Yasin Akçiçek hastanede hayatını kaybetti. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Esenyurt'ta Alkollü Motosiklet Kazasında 1 Ölü
KAYNAK: İHA

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen trafik kazasında, alkollü olduğu iddia edilen Yasin Akçiçek ve arkadaşı motosikletle süratli bir şekilde ilerliyordu. Geçtiğimiz Cuma günü İstiklal Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, motosiklet önce bir araca çarptı, ardından kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklendi ve ağır şekilde yaralanan Akçiçek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kazanın gerçekleştiği sırada, motosikletin direksiyon hakimiyetinin kaybedildiği ve bu yüzden cadde üzerindeki bir araca çarptığı belirtildi. Ardından, motosiklet kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve üzerindeki iki kişi ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi.

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Kaza yerinde kısa sürede sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine geldi. İlk müdahalenin ardından Yasin Akçiçek ve arkadaşları hastaneye kaldırıldı. Akçiçek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın detayları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mahalle Sakini Olayı Anlattı

Mahalle sakini Diyar Öcal, kazayı şu sözlerle anlattı: “Saat 02.00 civarında bir motosiklet önce bir araca çarptı, ardından ise direğe çarptı. Motosiklet metrelerce uzağa sürüklendi. İkisi de yerde yatıyordu. Kadının durumu biraz daha iyiydi, adam ise ağır yaralıydı. Önce insanlar toplandı, kısa süre sonra ambulans geldi. Sağlık çalışanları hemen kalp masajı yapmaya başladı. Daha sonra yaralılar hastaneye kaldırıldı.”

Yusuf Özer, kaza hakkında şu bilgileri verdi: “Motosiklet sürücüsü çok hızlıydı. Önce caddede park halindeki bir arabaya çarptı, ardından elektrik direğine vurdu. Sağlık ekipleri hastaneye kaldırmış yaralıları ama adamın durumu bayağı ağırdı. Sabah baktığımızda ise arabada ve direkte büyük hasar vardı.

Yaşanan kaza anları, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melikgazi Kayseri Basketbol Sokhna Fall’ı kadrosuna kattı

Melikgazi Kayseri Basketbol Sokhna Fall’ı kadrosuna kattı