Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İsrail Dışişleri Bakanı: İran Kendi Topraklarından Saldırı Düzenlerse Doğrudan Vururuz

İsrail Dışişleri Bakanı: İran Kendi Topraklarından Saldırı Düzenlerse Doğrudan Vururuz

İsrail Dışişleri Bakanı, İran'ın kendi topraklarından saldırı düzenlemesi halinde İsrail'in doğrudan müdahale edeceğini belirtti. İran ise misilleme tehditleriyle karşılık vereceğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Dışişleri Bakanı: İran Kendi Topraklarından Saldırı Düzenlerse Doğrudan Vururuz
KAYNAK: İHA

Tel Aviv, İran'ın kendi topraklarından İsrail'e saldırı düzenlemesi halinde İsrail'in doğrudan müdahale edeceği konusunda sert bir uyarıda bulundu.

AP'nin aktardığına göre; İsrail, Şam'daki İran Konsolosluğu'na düzenlenen insansız hava aracıyla gerçekleştirilen saldırının ardından iki ülke arasındaki gerilim artarken, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, İran'ın kendi topraklarından İsrail'e saldırı başlatması durumunda ülkesinin İran'ı doğrudan vuracağı tehdidinde bulundu.

Katz, sosyal medya hesabında Farsça ve İbranice olarak yayınladığı mesajında "Eğer İran kendi topraklarından saldırırsa, İsrail de karşılık verecek ve İran'a saldıracaktır" ifadelerine yer verdi.

Ayetullah Ali Hamaney'den Misilleme Açıklaması Geldi

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, konsolosluk saldırısı nedeniyle İsrail'e misilleme yapacakları tehdidini bir kez daha dile getirdi.

Tahran, 12 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan İsrail'i sorumlu tutarken, İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir sorumluluğu kabul etmedi. Ancak, uzun süredir devam eden gölge savaşlarında önemli bir tırmanma olarak nitelendirilen bu saldırıya İran'ın vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaş’ta geleneksel Ramazan bayramlaşmasını gerçekleştirdi

Kaş’ta geleneksel Ramazan bayramlaşmasını gerçekleştirdi