Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İnegöl'de Cinayet: Alacak-verecek Kavgası Kanlı Bitti

İnegöl'de Cinayet: Alacak-verecek Kavgası Kanlı Bitti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, alacak-verecek meselesi yüzünden çık

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnegöl'de Cinayet: Alacak-verecek Kavgası Kanlı Bitti
KAYNAK: İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi'nde bulunan bir evde saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Emre Kacır, arkadaşı Sedat Keskin'in evine gitti. Sohbet sırasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Sedat Keskin, elindeki bıçakla Kacır'ı defalarca bıçakladı. Kanlar içinde kalan Emre Kacır, can havliyle caddeye çıktı ancak yere yığıldı. Yoldan geçen bir vatandaş, yerde yatan yaralıyı fark ederek 112'yi aradı.

Emre Kacır, olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunun 7 yerinden bıçaklanan Kacır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet Şüphelisi Yakalandı

Olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi Sedat Keskin, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde, "Alacağım vardı, istedim. Vermeyeceğini söyledi ve bana hakaret etti. Ben de bir anlık öfkeyle elimdeki bıçağı sağa sola salladım. Öldüğünü sonradan öğrendim" dediği öğrenilen Keskin, adliyeye sevk edildi. Mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarsus Yaz Okulu kursları başladı

Tarsus Yaz Okulu kursları başladı