Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İmam Hatip Lisesi'nde dehşet: Tuvalette gizli kamera skandalı!

İmam Hatip Lisesi'nde dehşet: Tuvalette gizli kamera skandalı!

Aydın'da Kuşadası Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kız öğrenciler tuvalette gizli kamera buldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İmam Hatip Lisesi'nde dehşet: Tuvalette gizli kamera skandalı!

Olayın Ortaya Çıkışı

Dün 13.30 sıralarında, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde bulunan Kuşadası Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde korkunç bir olay meydana geldi. Kız öğrencilerin tuvalette gizli bir kamera bulmaları üzerine yaşanan olay, okul çevresinde büyük bir şok etkisi yarattı.

Müdür Yardımcısına Bildirme Çabası

Öğrenciler, gizli kamerayı keşfettikten sonra hemen durumu okulun müdür yardımcısına bildirmek istediler. Ancak, işler beklenmedik bir hal aldı.

Temizlik Görevlisinin Kaçışı

İddiaya göre, okulun temizlik görevlisi, öğrencilerin elinden kamerayı almak istedi. Ancak öğrenciler, kamerayı müdür yardımcısına teslim etmek konusunda ısrarlıydı. Bu durum karşısında panikleyen temizlik görevlisi, iddiaya göre kızlar tuvaletine girip kapıyı kilitledi ve ardından bisikletine atlayarak kaçtı.

Polis Müdahalesi ve Yakalama

Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti. Okula gelen ekipler, kamerayı ele geçirerek okulu boşalttı. Aynı zamanda kaçan temizlik görevlisini bulma çalışmalarına başladılar. Polis, bisikletle kaçan temizlik görevlisini kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki İşlemler Devam Ediyor

Gözaltına alınan temizlik görevlisi, emniyet birimlerindeki işlemlerin sürdüğü belirtildi. Olay, ilçede geniş bir yankı uyandırırken, okul ve aileler arasında endişe ve tedirginlik yaratmış durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kanada Hindistan'da 41 Diplomatını geri çekti

Kanada Hindistan'da 41 Diplomatını geri çekti