Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İHA muhabirini öldüresiye darp etmişlerdi! Lütfü Türkkan’ın adamlarının tanığından savunma!

İHA muhabirini öldüresiye darp etmişlerdi! Lütfü Türkkan’ın adamlarının tanığından savunma!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğinde yaşanan şiddet olayı, davada ortaya çıkan tanık ifadeleriyle şaşırtıcı boyutlara ulaşıyor. İHA muhabirine yapılan saldırı, kamuoyunda geniş yankı uyandırıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İHA muhabirini öldüresiye darp etmişlerdi! Lütfü Türkkan’ın adamlarının tanığından savunma!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğinin yıkımı sırasında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu'ya yapılan vahşi saldırıyla ilgili davada, sanıkların tanığından şaşırtıcı bir itiraf geldi.

Olay, 22 Haziran 2021 tarihinde Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana geldi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası Köseler Mahallesi'nde bulunan kaçak yapıları ile bir kısmının TOKİ arazisine kurulduğu tespit edilen çiftliğinin yıkımı sırasında yaşandı.

Iha Muhabiri Darp Edildi2

Çiftliğin tahliye kararının kesinleşmesinin ardından bölgeye gelen Dilovası Belediyesi ekipleri, çiftliğin boşaltılması için sürenin sonuna gelindiğini bildirdi. Ancak, yıkım sırasında İHA muhabiri Mustafa Uslu, Lütfü Türkkan'ın öz yeğeni dahil olmak üzere 4 kişinin saldırısına uğradı. Uslu ağır şekilde darp edilerek kanlar içinde kaldı ve olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar, Uslu'nun ekipmanlarını da kırarak saldırılarını sürdürdü. Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alınan şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.

Iha Muhabiri Darp Edildi4

Sanıkların Duruşması Devam Ediyor

Davaya ilişkin olarak Lütfü Türkkan'ın yeğeni İbrahim Hasırcı, şoförü Çağhan Çileli, çiftliğin sorumlusu Ahmet Yılmaz ve olaya karışan Yusufcan Çapraz hakkında dava açıldı. İbrahim Hasırcı tutuklanmış ancak kısa sürede serbest bırakılmış, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Duruşmalar Gebze Adliyesi'nde görülüyor. Mahkeme, gelecek celse için tanık dinlenmesi talebini kabul ederek duruşmayı erteledi. Önceki celselerde ifade veren tanık Recep Bora Dinç, olaya ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Dinç, çiftlikteki işlerle ilgili detayları ve şüphelilerin rollerini anlattı.

Iha Muhabiri Darp Edildi5

Tanık İfadesinde İlginç Detaylar

Tanık Recep Bora Dinç'in ifadesine göre, İbrahim Hasırcı çiftliğin sahibi ve ortağı konumundaydı. Diğer şüpheliler ise Türkkan'ın çiftliğiyle farklı bağlantılara sahipti. Dinç, yaşanan olayın ardından çiftlikte dron uçuşu yapıldığını ve bu durumun anlaşmazlığa yol açtığını belirtti. Ancak, dronun kırıldığına dair bir bilgi olmadığını ifade etti.

Iha Muhabiri Darp Edildi6

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çatı Yangını Mahalleliyi Sokağa Dökerken Bir Adama Balkonda Sigara İçmeye Devam Etti

Çatı Yangını Mahalleliyi Sokağa Dökerken Bir Adama Balkonda Sigara İçmeye Devam Etti