Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İçişleri Bakanı Yerlikaya: KAFES-45 Operasyonlarında 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya: KAFES-45 Operasyonlarında 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Aydın, Kastamonu ve Balıkesir'de gerçekleştirilen 'KAFES-45' operasyonları sonucunda 3 organize suç örgütü çökertildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Yerlikaya: KAFES-45 Operasyonlarında 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın, Kastamonu ve Balıkesir'de eş zamanlı olarak düzenlenen 'KAFES-45' operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, operasyonlar neticesinde Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı belirlenen 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda, suç örgütlerinin liderlerinin de aralarında bulunduğu toplam 63 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Operasyonlar Hangi İllerde Gerçekleşti?

Operasyonlar, Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli olarak düzenlendi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, bu illerde eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

Yakalanan Şüpheliler Kimler?

Yapılan operasyonlarda, suç örgütlerinin elebaşlarının yanı sıra örgüt üyeleri de etkisiz hale getirildi. Toplamda 63 şüpheli, operasyonlar sonucunda gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Sahte Altın Operasyonu

Adana'da Sahte Altın Operasyonu