Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hava yolu şirketleri güvenlik gerekçesiyle İsrail ve Lübnan'a uçuşlarını askıya alıyor

Hava yolu şirketleri güvenlik gerekçesiyle İsrail ve Lübnan'a uçuşlarını askıya alıyor

Orta Doğu'daki güvenlik krizi nedeniyle birçok uluslararası hava yolu şirketi, İsrail ve Lübnan'a uçuşlarını geçici olarak askıya aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hava yolu şirketleri güvenlik gerekçesiyle İsrail ve Lübnan'a uçuşlarını askıya alıyor
KAYNAK: AA

Orta Doğu'daki artan gerginlik ve güvenlik endişeleri nedeniyle birçok hava yolu şirketi, İsrail ve Lübnan'a olan uçuşlarını geçici olarak askıya aldığını açıkladı.

ABD'nin büyük hava yolu şirketlerinden United Havayolları, New York ile Tel Aviv arasındaki uçuşlarını 6 Ağustos'a kadar durdurdu. Delta Havayolları ise 2 Ağustos’a kadar İsrail seferlerini askıya aldı. İngiltere’nin önde gelen hava yolu şirketlerinden British Airways de benzer şekilde, bu ülkeye yönelik uçuşlarını iptal etti.

İsviçre ve Almanya

İsviçre Uluslararası Hava Yolları (Swiss), Zürih ile Tel Aviv arasındaki uçuşları 8 Ağustos’a kadar güvenlik gerekçesiyle durdurdu. Ayrıca, Lufthansa da 8 Ağustos’a kadar Tel Aviv ve Beyrut uçuşlarını iptal etti. Bu kararların arkasında, bölgedeki güvenlik durumunun kötüleşmesi yatıyor.

Hindistan ve İtalya

Air India, Orta Doğu'daki gelişmeler nedeniyle Tel Aviv uçuşlarını 8 Ağustos’a kadar askıya aldığını duyurdu. İtalya'nın bayrak taşıyıcı hava yolu firması ITA da Tel Aviv uçuşlarını 6 Ağustos’a kadar durdurdu. Her iki hava yolu şirketi de güvenlik endişelerini gerekçe gösterdi.

Polonya ve Hollanda

LOT hava yolu şirketi, Lübnan ve İsrail'e yönelik bazı uçuşlarını 2 günlüğüne askıya aldı. Hollanda Kraliyet Havayolu (KLM) ise İsrail uçuşlarını 26 Ekim’e kadar iptal etti. Air France da Paris ile Beyrut arasındaki uçuşlarını 2 günlüğüne durdurdu.

Singapur 

Singapur Havayolları, Orta Doğu'daki gerginlikler nedeniyle İran hava sahasını kullanmayacağını ve alternatif rotalara yöneleceğini açıkladı. Bu değişiklik, Amsterdam, Brüksel, Kopenhag, Frankfurt, İstanbul, Londra, New York, Manchester, Milano, Münih, Paris, Roma ve Zürih uçuşlarını etkileyebilir.

Ben Gurion Havalimanı Faaliyette

Tel Aviv’deki Uluslararası Ben Gurion Havalimanı, resmi internet sitesindeki geçici arıza nedeniyle çökmüş olsa da, havalimanı normal faaliyetlerine devam ediyor. Havalimanı yetkilileri, arızanın siteye yapılan yoğun girişlerden kaynaklandığını ve sorunun çözülmeye çalışıldığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adrenochrome nedir? Adrenokrom iddiaları gerçek mi?

Adrenochrome nedir? Adrenokrom iddiaları gerçek mi?