Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da Şoför ve Yolcu Arasındaki Kavga! Şoförün Kulağını Isırarak Kopardı

Hatay'da Şoför ve Yolcu Arasındaki Kavga! Şoförün Kulağını Isırarak Kopardı

Hatay'da bir minibüs şoförü ile yolcu arasında çıkan kavga güvenlik kameralarına yansıdı. Kavga sırasında şoförün kulağını ısırarak koparan yolcu tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Şoför ve Yolcu Arasındaki Kavga! Şoförün Kulağını Isırarak Kopardı
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Erzin ilçesinde minibüs şoförlüğü yapan Şefik Vural, aracına binen bir yolcu ile arasında çıkan tartışmanın ardından saldırıya uğradı. Yolcunun şoförün kulağını ısırarak koparması ve cebinden düşen parayı alması, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olay sonrası tutuklanan saldırganın, birkaç gün önce başka bir kişiyi de ısırdığı öğrenildi.

A W257826 03

"Lan" Kelimesi Yüzünden Kavga Çıktı

Erzin-Adana seferini yapacak olan Şefik Vural, aracına son anda binen bir yolcudan ücretini istedi. Ancak yolcunun parayı verirken kullandığı "lan" kelimesi, tartışmanın fitilini ateşledi. Bu söze tepki gösteren Vural, yolcunun küfürlerine maruz kaldı ve kısa süre sonra fiziksel saldırıya uğradı. Yolcu, Vural'ı yaklaşık dokuz yerinden ısırdı ve darp etti. Kavga sırasında şoförün kulağı koparken, yolcunun şoförün cebinden düşen parayı alarak cebine koyması güvenlik kameralarına kaydedildi.

A W257826 05

Meslektaşlarının Yardımıyla Kurtuldu

Minibüs şoförü Vural, yardımına meslektaşlarının koşmasıyla saldırganın elinden kurtuldu. Ancak Adana'da gittiği hastanede zamanında müdahale edilemediği için kulağı dikilemedi. Doktorlar, on gün sonra yeniden ameliyat yapacaklarını belirtti.

A W257826 07

Olaydan Sonra Şoförün Açıklamaları

Minibüs şoförü Şefik Vural, yaşadığı korkunç anları şöyle anlattı: "Adana'ya saat dörtte seferim vardı. Beş dakika kala bir yolcu daha bindi. Ücreti sorduğumda 'al lan' diyerek parayı verdi. Ben de 'hayırdır' deyince küfür etti ve bir anda saldırdı. Vücudumun sekiz-dokuz yerinden ısırdı ve kulağımı kopardı. Arkadaşlarım yetişip yardım ettiğinde, cebimden düşen parayı da alıp cebine koydu. Sonuna kadar davacıyım."

A W257826 02

Minibüs Kooperatif Başkanından Tepki

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, meslektaşlarına yapılan saldırıyı kınayarak şu açıklamalarda bulundu: "Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural'ın kulağı kopuyor. Hastanede zamanında müdahale edilemediği için kulağı dikilemedi. On gün sonra ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı, bu tür saldırıların tekrar etmemesi için gerekli önlemlerin alınması gerekiyor."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güneşe maruz kalmak cilt kanserini riskini artırıyor

Güneşe maruz kalmak cilt kanserini riskini artırıyor