Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da kıskançlık krizine giren koca konteyner yaktı

Hatay'da kıskançlık krizine giren koca konteyner yaktı

Hatay'ın Antakya ilçesinde eşine kızan bir adam kıyafet kavgasından sonra yaşadıkları konteyneri yaktı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da kıskançlık krizine giren koca konteyner yaktı
KAYNAK: İHA

Hatay'da, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında birçok insan, ağır hasar gören evlerinden ayrılmak zorunda kalarak konteynerlerde yaşamaya başladı. Antakya ilçesinde, 30 yaşındaki Başak Ş., konteynerlerde hayata tutunmaya çalışırken, bir de koca korkusu yaşıyor.

Hatay'da Kıskançlık Krizine Giren Koca Konteyner Yaktı (6) Result

Kıskançlık ve Şiddetin Gölgesinde Bir Yaşam

Başak Ş., eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşadığı konteynerde korku dolu anlar yaşadı. Eşi, kıyafet tartışması sonrası konteyneri yakmakla tehdit etti ve bu tehdidi gerçekleştirdi. Afetzede kadın, eşinin şiddetinden ve kıskançlığından çektiğini belirtti.

Hatay'da Kıskançlık Krizine Giren Koca Konteyner Yaktı (5) Result

'Barıştıktan Kısa Bir Süre Sonra Beni Bu Hale Getirdi'

Başak Ş., eşiyle yaşadığı kötü alışkanlıklar ve geçimsizlik nedeniyle ayrılma kararı aldığını ve boşanma davası açtığını ifade etti: 'Biz eşimle bir boşanma aşamasına denk geldik. Anlaşmazlık, arada bir darp oluyordu. İsim vermek istemediğim kötü alışkanlıkları oluyordu. Ondan kaynaklı ayrılma kararı aldım, boşanma davası açtım. Açtıktan yaklaşık 6 ay sonra benimle tekrar barışmak istediğini söyledi. Barıştıktan kısa bir süre sonra beni bu hale getirdi.'

Hatay'da Kıskançlık Krizine Giren Koca Konteyner Yaktı (2) Result

Camdan Girişle Korkunç Olay

Kıyafet tartışmasının ardından eşinin camdan girerek konteyneri yaktığını anlatan Başak Ş., 'abah uyandık, kendi oruçluydu. Annemlere gittik, herhangi bir sıkıntımız yoktu. Kıyafet muhabbetine girdik. Dolaba sığdırmak için bayağı bir kıyafet getirmek istiyordu. Zaten konteynerde kalıyorum, sığdıramazdım. O sinirle çıkıp gitti, tartışmamız benden kaynaklı kısa sürdü. Ortamı yumuşatmak için kendisini aradığımda bana, 'ben senin konteynerini yakmaya gidiyorum, sen de benim eşyalarımı yakarsın' dedi. Şaka yaptığını düşündüm. Böyle bir şey yapacağını düşünmemiştim. Çünkü her defasında her tartışmamızda aynı şeyi yapıyordu. Aynı şeyi söylüyordu, konteynerini yakacağım. Buradan seni yollayacaklar, seni burada barındırmam gibi şeyler söylüyordu. Komşularım haber verdi, yetiş eşin konteyneri yaktı diye. Zaten eşimin burada oturduğunu burayı gözlediğini, pencereden içeriye girdiğini, içeriden çıkarken kendisinin kaçtığını hepsini görmüşler. Pencereden atlamış, içeriyi yakmış yaktıktan sonra dışarıya çıkıp montunu giyip dumanların çıktığını görünce de kaçmış.' dedi.

Hatay'da Kıskançlık Krizine Giren Koca Konteyner Yaktı (4) Result

Emniyet Güçlerinden Destek Bekliyor

Eşinin kendisine ve çocuklarına zarar verebileceğinden korkan Başak Ş., emniyet güçlerinden destek talep ederek şunları söyledi: 'Duyduğumda çıldırdım. Buraya nasıl geldiğimi bilemedim, çığlık çığlığa geldim. Zaten konteynerden başka hiçbir şeyim yoktu. Hiçbir şeyim kalmadı. Burada sinir krizi geçirdim, içeride birisi yoktu. Kızım o sırada okuldan gelmişti. Kızımı annemlerin sokağına bırakıp kendisi buraya geri gelmiş. Hala tutuklanmadı. Her yerde aranıyor. Uzaklaştırma da aldım, kendisinden şikayetçi de oldum. Tek başıma kalamıyorum. Yanımda birileri olmadan sokağa çıkamıyorum. Evimi yakan beni de öldürür. Korkuyorum, çocuklarıma da zarar verir. Çünkü normal bir şey değil.'

Hatay'da Kıskançlık Krizine Giren Koca Konteyner Yaktı (3) Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL’ye patladı

Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL’ye patladı