Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay' da zehir tacirlerine büyük darbe

Hatay' da zehir tacirlerine büyük darbe

Hatay Altınözü'nde gerçekleştirilen operasyonda 10 kilo esrar ele geçirildi! Jandarma, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay' da zehir tacirlerine büyük darbe
KAYNAK: İHA

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur ve güven uygulamalarını sürdürerek uyuşturucuyla mücadelede önemli bir başarı elde etti. Altınözü ilçesine bağlı Keskincik Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda 10 kilo 100 gram esrar ele geçirildi.

Tam 17 bin dolar ele geçirildi

Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, jandarma ekipleri 1 şüpheli şahsı yakaladı. Şahsın evinde gerçekleştirilen aramalarda, 10 kilo takoz esrar, 56 uyuşturucu hap, 100 gram kubar esrar, 5 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız tabanca ve şarjör, 2 faturasız kurusıkı tabanca, 103 tabanca mermisi ve bu suçlardan elde edilen 17 bin 700 dolar (510 bin 85 TL) ele geçirildi.

Uyuşturucu ile mücadele devam edecek

Yetkililer, operasyonun uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılıkla gerçekleştirildiğini belirtti. Şüpheli şahısın tutuklandığı bildirilirken, yapılan bu başarılı operasyonun bölgedeki huzur ve güvenin sağlanmasına önemli bir katkı sunduğu vurgulandı.

Güvenlik güçleri, bölgedeki benzer suçları önlemek adına yürütülen operasyonlara devam edeceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 çocuğun öldüğü kazada gelişme!

3 çocuğun öldüğü kazada gelişme!