Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hastane Kantininde Meydana Gelen Silahlı Saldırıya İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı

Hastane Kantininde Meydana Gelen Silahlı Saldırıya İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde gerçekleşen silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı. Şüphelilerden 3'ü tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hastane Kantininde Meydana Gelen Silahlı Saldırıya İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı
KAYNAK: İHA

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde yaşanan silahlı saldırının ayrıntıları netlik kazanıyor. Hastanede hasta ziyareti sırasında gerçekleşen saldırıda eğlence mekanı işleten kişilere iki saldırgan tarafından ateş açıldı ve sonucunda 7 kişi yaralandı. Olayın ardından harekete geçen Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, özel bir ekip oluşturarak soruşturmayı başlattı.

Soruşturma ve Operasyon

Soruşturma kapsamında Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi ve olayın faili olduğu belirlenen Mustafa A. (24) ve Mustafa B. (20) isimli şüphelileri tespit etti. Ayrıca, saldırganların kullandığı aracın sahte plakalı olduğu ve sürücünün Ali A. (25) olduğu belirlendi. Ekipler, araştırmalarını derinleştirerek olaya dahil olduğu düşünülen Orhan K. (41) ve saldırıda yaralanan Şefikcan U.’yu (21) da buldu. Bu doğrultuda, 5 şüpheliye yönelik eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirildi.

Konum Bilgisi ve Muhbirlik

Soruşturma sırasında ortaya çıkan bir detay ise, şüphelilerin yanına bilgi akışı sağlamak amacıyla muhbir yerleştirdiği. Şefikcan U.’nun, zanlılara sürekli olarak bilgi aktardığı, saldırının gerçekleşeceği bilgisine sahip olduğu ve hastanede olduklarını da kendisinin bildirdiği ortaya çıktı. Ancak, muhbirlik yapan Şefikcan U., konum bilgisini vermesine rağmen zamanlama hatası yaparak olay yerinden ayrılamadı ve saldırıda yaralandı.

Tutuklamalar ve Serbest Bırakılmalar

Eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çelik yeleklerle götürülen 5 zanlıdan saldırıyı gerçekleştiren Mustafa A. ve Mustafa B. ile muhbirlik yapan Şefikcan U. tutuklandı. Diğer şüphelilerden Orhan K. ve şoförlük yapan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhittin Böcek Ve Gökan Zeybek Hortum Felaketini İnceledi

Muhittin Böcek Ve Gökan Zeybek Hortum Felaketini İnceledi