Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hamile kadına şiddet uygulayan şahsın iş yerine silahlı saldırı

Hamile kadına şiddet uygulayan şahsın iş yerine silahlı saldırı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hamile bir kadını darp ederek düşük yapmasına sebebiyet veren şahsın iş yerine silahlı saldırı düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamile kadına şiddet uygulayan şahsın iş yerine silahlı saldırı

AW945636_02Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hamile kadını darp edilmişti. Darp edilen hamile kadın düşük yapmış, gördüğü şiddet sonrası ham fiziksel hem de pskolojik yara almıştı. 

Alınan bilgiye göre, akşam saat 19.00 sıralarında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Beylikbağı Mahallesi'nde bulunan bir dönerci dükkanında olay yaşandı. Hamile bir kadın, ismi Cansel Dursun olan, darp edilerek düşük yapmasına sebep olan esnaf Mustafa Ö.'ye karşı silahlı saldırı gerçekleştirdi. Cansel Dursun'un akrabası olduğu belirtilen kişi, dönerci dükkanına giderek Mustafa Ö.'ye ateş açtı. Bu saldırıda, Mustafa Ö. ve o esnada dükkan içinde bulunan tadilat ustası Zeki O. yaralandı. Şüpheli, olay yerinden iki tabanca ile kaçtı.AW945636_01

Olayın haber verilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri hızlı bir şekilde gelerek Mustafa Ö.'yü dizinden, Zeki O.'yu ise topuğundan yaralandıkları yerlerden vurulmuş olarak hastaneye kaldırdılar.

Polis ekipleri, şüpheli saldırganın peşine düşerek onu iki tabanca ile birlikte yakaladılar.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alev alev yandı kullanılamaz hale geldi

Alev alev yandı kullanılamaz hale geldi