Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hamas yetkilisi: Gazze'de ateşkes önerisine yanıt vermedik hala üzerinde çalışılıyor

Hamas yetkilisi: Gazze'de ateşkes önerisine yanıt vermedik hala üzerinde çalışılıyor

Hamas Siyasi Büro Medya Danışmanı Taher al-Nono, İsrail ile muhtemel yeni esir takası anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Gazze'de ateşkes önerisine yanıt vermedik, hala üzerinde çalışılıyor" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamas yetkilisi: Gazze'de ateşkes önerisine yanıt vermedik hala üzerinde çalışılıyor
KAYNAK: İHA

Hamas Siyasi Büro Medya Danışmanı Taher al-Nono, İsrail ile muhtemel yeni esir takası anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Gazze'de ateşkes önerisine yanıt vermedik, hala üzerinde çalışılıyor" dedi. Hamas ve İsrail arasında muhtemel yeni esir takası anlaşmasına ilişkin çabalar devam ediyor. Taher al-Nono, Hamas'ın henüz yanıt vermediğini ve anlaşmanın üzerinde çalışmanın devam ettiğini belirtti. Al-Nono, "Müzakerelerin şu anki aşamasının sıfır olduğunu söylüyoruz ve aynı zamanda bir anlaşmaya vardığımızı da söyleyemeyiz" dedi.

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Majed el-Ansari, Paris'te Katarlı, ABD'li, İsrailli ve Mısırlı yetkililer arasında yapılan görüşmelere değinerek, Hamas'ın İsrail ile muhtemel yeni esir takası anlaşmasına dair teklifi "olumlu bir atmosferde" aldığını ve cevap beklediklerini ifade etmişti. Sözcünün açıklaması, anlaşma etrafında devam eden çabaları ve görüşmeleri yansıtmaktadır.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
9 yıl önce kardeşini öldürmüştü! Özel ekip ile yakalandı

9 yıl önce kardeşini öldürmüştü! Özel ekip ile yakalandı