Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gürcistan Plakalı Sebze Yüklü Tır Refüje Çıktı! Tır Şoförü Hayatını Kaybetti

Gürcistan Plakalı Sebze Yüklü Tır Refüje Çıktı! Tır Şoförü Hayatını Kaybetti

Trabzon'un Sürmene ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Gürcistan plakalı bir tır orta refüje çıkarak dorsesindeki sebzeleri yola savurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gürcistan Plakalı Sebze Yüklü Tır Refüje Çıktı! Tır Şoförü Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Trabzon'un Sürmene ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Gürcistan plakalı bir tırın orta refüje çıkarak dorsesinde bulunan sebzelerin yola savrulmasıyla birlikte trajik bir son yaşandı. Kazada, tır sürücüsü hayatını kaybederken, olayın nasıl meydana geldiği ise henüz netlik kazanmadı.

Balıklı mahallesinde gerçekleşen kazada, tır şoförü Levan Solomanidze'nin kontrolündeki GI12010 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı. Tırın dorsesinde bulunan sebzeler ise savrularak yolu kapladı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Sebze Yüklü Tır Orta Refüje Çıktı

Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, tırın içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı. Ancak yapılan incelemede, tır sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücünün cansız bedeni otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, tır sürücüsünün dorsesini Trabzon'dan yükleyerek Gürcistan'a doğru yola çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Sebze Yüklü Tır Orta Refüje Çıktı2

Yola Savrulan Sebzeler Temizlendi

Kaza sonrası yola savrulan sebzeler nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Ancak polis ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla, temizleme çalışmaları hızla gerçekleştirilerek karayolu kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Sebze Yüklü Tır Orta Refüje Çıktı5

Sebze Yüklü Tır Orta Refüje Çıktı6

Sebze Yüklü Tır Orta Refüje Çıktı4

Sebze Yüklü Tır Orta Refüje Çıktı7,

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BİK Genel Kurulu'ndan yeni kararlar

BİK Genel Kurulu'ndan yeni kararlar