Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Günlük Kiralık Dairede Vahşet!

Günlük Kiralık Dairede Vahşet!

Esenyurt Ardıçlı Mahallesi’nde bulunan Saygın Apartmanı’nda, saat 00.00 sıralarında, günlük kiralık bir dairede iki arkadaş arasında çıkan tartışma sonucu Ö.K. isimli şahıs, arkadaşına 4 el ateş etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Günlük Kiralık Dairede Vahşet!
MUHABİR: Kamer Durdu

Esenyurt Ardıçlı Mahallesi’nde bulunan Saygın Apartmanı’nda, saat 00.00 sıralarında, günlük kiralık bir dairede iki arkadaş arasında çıkan tartışma sonucu Ö.K. isimli şahıs, arkadaşına 4 el ateş etti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AW090109_01Olay Yeri İncelemeleri

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kimliği belirlenemeyen şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri dairede uzun süre incelemelerde bulundu. Cinayet için çalışma başlatan polis ekipleri, apartmandaki güvenlik kamera görüntülerine el koydu.

Katilin Teslim Olması

Cumhuriyet savcısının da incelemelerinin ardından kimliği belirlenemeyen şahsın cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Katil Ö.K. olaydan iki saat sonra Bağcılar’da bulunan bir polis merkezine teslim oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erken emeklilik bekleyenlere yılbaşı hediyesi

Erken emeklilik bekleyenlere yılbaşı hediyesi