Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gebze'deki Palet Fabrikasında Çıkan Yangına Müdahale Sürüyor

Gebze'deki Palet Fabrikasında Çıkan Yangına Müdahale Sürüyor

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Alevlerin çevredeki benzinliğe sıçramaması için yoğun çaba harcanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gebze'deki Palet Fabrikasında Çıkan Yangına Müdahale Sürüyor
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Çevre ilçeler ve İstanbul'dan gönderilen itfaiye ekipleri, alevlerin yakındaki benzin istasyonuna sıçramaması için büyük çaba harcıyor.

Yangın, öğle saatlerinde, yaklaşık 13.30 sıralarında Gebze'nin Balçık bölgesindeki palet fabrikasında başladı. Dumanları fark eden çalışanlar hızla itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine çevre ilçeler ve İstanbul'dan itfaiye ekipleri sevk edildi. Sıcak hava koşulları yangının hızla büyümesine neden oldu. Paletler alev alev yanarken, gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar geniş bir alandan görüldü.

Alevlerin Benzin İstasyonuna Yaklaşma TehlikesiIçin Itfaiye Ekipleri Yoğun Çaba Harcıyor-1

Fabrikanın hemen yanındaki benzin istasyonu alevlerin tehdidi altında. Ekipler, yangının benzinliğe ulaşmaması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Alevlerin istasyona sıçramaması için hem su hem de kimyasal söndürücüler kullanılıyor.

Vali Seddar Yavuz'dan Açıklama

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yangınla ilgili yaptığı açıklamada, "Gebze ilçemizde bir palet fabrikasında çıkan yangınla mücadele etmekteyiz. AFAD, büyükşehir ve organize sanayi bölgelerinde bulunan itfaiye ekipleri olay yerine intikal etmiştir. Aşırı sıcaklar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Için Itfaiye Ekipleri Yoğun Çaba Harcıyor2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amasya Taşova'da mahkemeden satılık 1.096 m² tarla

Amasya Taşova'da mahkemeden satılık 1.096 m² tarla