Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gebze'de Dehşet: Eski Sevgilisinin Evini Benzinle Yaktı!

Gebze'de Dehşet: Eski Sevgilisinin Evini Benzinle Yaktı!

Gebze'de bir şahıs, eski sevgilisinin evini benzinle yaktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler dehşet yaşatıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gebze'de Dehşet: Eski Sevgilisinin Evini Benzinle Yaktı!
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, B.U. isimli şahıs, eski sevgilisi S.K.'nin yeniden bir araya gelme isteğini reddetmesi üzerine, öfkeden gözü dönerek evini benzinle yaktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, B.U.'nun benzin döktükten sonra evin önünü ateşe verdiği ve birden büyüyen alevlerin arasından koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Olay, 22 Şubat 2024 günü saat 06.50 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.U. isimli şahıs, eski sevgilisi S.K. ile yeniden barışmak istedi. S.K. ise B.U.'nun bu isteğini reddetti. Duruma öfkelenen B.U., gece saatlerinde S.K.'nin evinin önüne geldi. Yanında getirdiği benzini merdivenin önüne döken B.U., evi ateşe verdi. Aniden büyüyen alevlerin arasından koşarak uzaklaştı.

Yangını fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, polis B.U.'yu yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde B.U.'nun benzin dökerek evin önünü ateşe verdiği ve alevlerin birden büyüdüğü görülüyor. B.U.'nun aniden büyüyen alevlerin arasında kaldığı ve koşarak uzaklaştığı anlar da kameralara anbean yansıyor.

Polis, B.U.'yu yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehrin sorunları Tütüncü’ye soruldu

Şehrin sorunları Tütüncü’ye soruldu